НОВИЙ ГІБРИД BMW X1 2019 🚗

28.09.2019, Avtoprod.ua

bmw x1

Найбільшим доповненням до оновленої лінійки BMW X1 є абсолютно новий X1 xDrive25e, який повинен надійти у виробництво в березні 2020 року. Він буде оснащений новітньою технологією BMW PHEV четвертого покоління, яка вже довела свою міцність в BMW i8. Гібрид X1 досі пропонувався тільки китайським клієнтам, але з використанням PHEV попереднього покоління.

bmw x1

Високовольтні батареї, які використовуються в цих моделях, розробляються і виробляються на заводі BMW, її літій-іонні елементи виробляються виключно на основі специфікацій, визначених компанією. Батарея четвертого покоління має загальне енергоспоживання 9,7 кВт · год, а її переваги включають в себе більш тривалий робочий діапазон- BMW X1 xDrive25e зможе проїхати більше 50 км тільки за рахунок електроенергії.

bmw x1

2,0-літровий чотирициліндровий двигун видає потужність 125 к.с., і максимальний крутний момент 220, приводячи в дію передні колеса, а система електроприводу з номінальною потужністю 70 кВт (95 к.с.) і крутний момент в 165 направляє його потужність на задні колеса.

Водії можуть вибрати один з трьох режимів водіння в залежності від ситуації. За замовчуванням AUTO eDRIVE забезпечує ефективний баланс електричної / неелектричної роботи, MAX eDRIVE максимізує електричне водіння, а SAVE BATTERY зберігає заряд батареї для подальшого використання. Гібридна система може легко заряджатися від звичайної розетки або дуже швидко за допомогою BMW Wallbox.

bmw x1

Практично нічого не змінилося з точки зору зовнішнього дизайну - Х1 xDrive25Le iPerformance на вигляд такий же, як звичайна X1, але решітка стала більша.

Редизайн включає в себе більшу решітку та більш свіжий «погляд» - фари та передній бампер.

Внутрішні зміни обмежені новими матеріалами та оздобленням.