УНІКАЛЬНИЙ СУПЕРКАР FERRARI OMOLOGATA З ДВИГУНОМ V12 🚘

28.09.2020, Avtoprod.ua

ferrari_omologata

Ferrari представила Omologata як спеціальний транспортний засіб на базі 812 Superfast, як символ святкування довгої історії GT автомобілів.

ferrari_omologata

Побудована тренерська машина є десятою разовою версією, заснованою на платформі V12, створеною італійською фірмою, і була показана публіці після пробігу на випробувальному треку Fiorano в Маранелло.

ferrari_omologata

На розробку Omologata пішло близько двох років, і Ferrari заявила, що "розблокувала всі можливі зони свободи від основного пакета 812 Superfast", при цьому вітрове скло і фари були єдиними перенесеними елементами кузова. Кузов виготовлений вручну з алюмінію.

ferrari_omologata

ferrari_omologata

ferrari_omologata

В Ferrari кажуть , що дизайн - це натхнення його гоночною спадщиною, науково-фантастичною та сучасною архітектурою, з наміром "використати пропорції потужного, середнього переднього плану, щоб забезпечити дуже гладкий дизайн". Спереду авто має овальну решітку, підкреслену контрастною смужкою, яка огинає капот. Задня частина Omologata має великий спойлер, який, за словами Феррарі, додає притискну силу, а також додає спортивного вигляду. Задня чверть вогнів та екран також були прибрані взагалі, щоб додати зорового м’яза задній частині.

Omologata оброблений нещодавно розробленою спеціальною фарбою Rosso Magma та вирізняється гоночною графікою.

Всередині Omologata є ряд елементів оздоблення, призначених для гоночних автомобілів Ferrari, включаючи чотириточкові гоночні джгути для синіх сидінь. Металеві елементи приладової панелі та рульового колеса оброблені ефектом потрісканої фарби, а забита лакофарбова обробка, що використовується в моделях 250 LM та 250 GTO, наноситься на деталі, такі як внутрішні дверні ручки та значок.

ferrari_omologata

ferrari_omologata

ferrari_omologata

Подробиці продуктивності Omologata Ferrari не розголошувала. 812 Superfast, на якому він базується, виробляє 789 к.с. із 6,5-літрового двигуна V12 і може подолати 0-100 км за 3 сек.

Ferrari також не розголошує подробиці вартості такого автомобіля.